Dernek Web Sitesi

Dernek Programı Programı

Toplu SMS gönderme sistemiyle üyelerinize bayram tebrik mesajları gönderebilir, kurul toplantılarını bildirebilir, zamanında ödeme yapmayan üyeler için hesap ekstresiyle beraber ihtar ikaz yazılarını gönderebilirsiniz.

Dernek Programı Ürün Açıklaması

Ekin Dernek Web Yazılımı (Programı) , Dernekler, Federasyonlar, Vakıflar, Odalar, Siyasi Partiler, Spor Klüpleri, Köy Dernekleri, Yardımlaşma Dernekleri için özel olarak hazırlanmış bir web tabanlı bir yazılımdır. Ekin Dernek Programı ile üyelerin;

Üyelik bilgilerini, kimlik bilgilerini ve adres bilgilerini kayıt edebilir, eğitim durumlarının takibi, çalıştıkları kurumların takibini yapabilir ve üye raporlarını alabilir, kimlik kartı dökümünü alabilirsiniz.

Üye aidat takibi, cari hesap dökümleri, ödenmeyen aidatların üye bazında takibi ve burs takibi yapabilir ve üyelerin genel durum raporlarını alabilirsiniz.

Dernek Takip Programı ile dilediğiniz üyeleri üyelikten çıkarabilir ve üyeliğe geri alabilirsiniz. Dernek gelir gider takibini ve günlük kasa takibini yapabilir, dökümlerini alabilirsiniz.

Dernek Programı Genel Özellikleri

Üyeleri kayıt edebilir, nüfus, iletişim ve aile bilgilerini kaydedebilir ve takibini yapabilirsiniz.

Üye aidat takibini, ödenmeyen aidatların üye bazında takibini, kredi ve burs takibini tek bir tuşla yapabilirsiniz.

Gelir Gider Kasa bilgilerinizi tutabilirsiniz

Toplu SMS işlemi ile üyelerin aidat bilgilerini gönderebilir, bayram tebrik mesajları gönderebilirsiniz.

Raporlamaları istediğiniz özellik ve kriterlere göre sorgulayabilir ve düzenleyebilirsiniz. Tüm Liste ve raporları Excel formatına aktarabilirsiniz.

Derneğinizin logosunu ve resmini yükleyebilirsiniz.